Oxford Research tilbyder skræddersyede evalueringer og effektmålinger. Vi lægger vægt på at vores evalueringer skal give mest mulig læring for de involverede.

Oxford Research er blandt de førende evalueringsmiljøer i norden. De seneste år har vi arbejdet målrettet på at udbygge vores evalueringskompetencer yderligere. Vi har blandt andet et dedikeret evalueringsteam som følger med i den nyeste internationale forskning og metodeudvikling inden for evaluering og effektmåling. Vi er desuden medlem af Dansk Evalueringsselskab, Norges Evalueringsforening, Svensk Utvärderingsforening og American Evaluation Association.

Hvilken type evaluering der anvendes, afhænger i høj grad af, hvad det er skal evalueres og hvad evalueringen mere præcist skal bruges til. Vi mestrer alt fra proces- og implementeringsevalueringer til målopfyldelses, resultat- og effektevalueringer. Vi laver dog altid tilpassede design, der er skræddersyet netop jeres behov. I vores evalueringsdesign lægger vi desuden altid vægt på involvering og vidensoverførsel, så vi sikrer at alle involverede parter får maksimal læring og viden ud af evalueringsprocessen.

Er der mulighed for det, gennemfører vi meget gerne følgeevalueringer, hvor vi følger indsatsen fra start til slut. På denne måde kan vi nemlig hjælpe med at forbedre og justere indsatsen undervejs og hvilket kan være med til at sikre en høj resultat- og effektskabelse. I vores følgeevalueringer tilbyder vi ligeledes processtøtte til projekt- og programlederne.

Kontakt os