Team

Arne Hauge Jensen

Vicedirektør

+45 22 81 99 78

ahj@oxfordresearch.dk

Arne er nationaløkonom og journalist og rådgiver om strategi, styring, organisationsudvikling og ledelse i politisk styrede virksomheder. Han har bred erfaring og har arbejdet med offentlig forvaltning i over 30 år. De første 20 år som embedsmand, heraf 12 år i Finansministeriet (halvdelen som chef) og 8 år i den kommunale sektor (økonomidirektør, kommunaldirektør).

Arne har stort kørekort til den offentlige sektor. Han kender til de institutionelle og finansielle rammer for de institutioner og myndigheder, som leverer velfærdssamfundets kerneydelser. Samtidig har han dyb indsigt i, hvordan de økonomiske vilkår og styringsmæssige rammer er for både den enkelte statslige institution og den enkelte region og kommune.

Arne kender også maskinrummet i store offentlige driftsorganisationer, idet han har arbejdet med analyse, udvikling, forandring og forankring i praksis i næsten alle dele af den offentlige forvaltning – også når det var svært, og der har stået mennesker lige for enden af beslutningerne.