Julie Bak er chefanalytiker i Oxford Research. Julie har mere end 5 års erfaring fra konsulentbranchen og har de seneste år opbygget stor erfaring inden for projektledelse, rådgivning, analyse og organisationsudvikling. Julie er uddannet cand.scient.pol og er desuden projektlederuddannet.

Gennem sine ansættelser hos Komponent, KL’s Konsulentvirksomhed og Rambøll Management Consulting har Julie opnået stor erfaring som ledelsesrådgiver og strategikonsulent. Derudover har Julie faglig indsigt i kommunal forvaltning og virksomhed, men også styring, datadrevet ledelse og organisering.

Julie er en struktureret konsulent med særlige kompetencer inden for forandringsledelse, facilitering og for at udvikle skarpe analysedesigns. Hun har erfaring med både kvantitative og kvalitative analyser, komplekse kortlægninger og strategiprojekter, evaluering, komparative analyser og benchmarking.

Julie har erfaring fra adskillige rådgivningsforløb inden for de velfærdspolitiske områder, men arbejder også med projekter inden for erhvervsfremme samt bæredygtig og regional udvikling.