Dette er nogle af de primære spørgsmål, som vi har undersøgt i ”The Expat Study 2020”. Undersøgelsen er den femte i rækken og følger derfor dem, som Oxford Research tidligere har udarbejdet i hhv. 1998, 2006, 2010 og 2014.

Analysen kan ses som en tilbagevendende temperaturmåling af, hvordan expats vurderer, at det er at leve og arbejde i Danmark. Endvidere undersøger ”The Expat Study 2020”, hvilke push og pull faktorer expats, der arbejder i Danmark, oplever. Undersøgelsen giver derfor også vigtig indsigt i potentielle forbedringsområder, som vi i Danmark kan fokusere på, hvis vi ønsker at styrke indsatsen for at tiltrække og fastholde udenlandsk arbejdskraft.

Er du interesseret i at læse undersøgelsen, kan du finde den her

Du er desuden velkommen til at kontakte chefanalytiker Johan Olivier Secher, hvis du har yderligere spørgsmål til undersøgelsen.