Danske familier byder nyankomne familier velkommen

Oxford Research hjælper i øjeblikket Red Barnet med at udvikle og forankre konceptet ’Velkommen til Danmark’.  Velkommen til Danmark er et koncept inden for Red Barnets familieoplevelsesklubber, som Oxford Research har kendskab til gennem evalueringen af konceptet ’Jeg er, Jeg har, Jeg kan’.

Målet med ’Velkommen til Danmark’-familieoplevelsesklubben er, at det skal være en klub, hvor flygtningefamilier og lokale familier mødes til fællesspisning, socialt samvær og kulturudveksling, og hvor nye venskaber kan opstå.

Vi foretager en mindre kvalitativ analyse med inddragelse af flygtningefamilier, danske familier og frivillige. Analysen skal hjælpe Red Barnet til at finpudse konceptet, før det skal rulles ud i familieoplevelsesklubber over hele landet.