Oxford Research søger nu praktikanter til efteråret 2023. Vi søger dig som er nysgerrig, samfundsinteresseret, har stærke analytiske evner, og erfaring af kvalitative og kvantitative metoder fra studiet eller arbejde.

Oxford Research er et konsulenthus som arbejder bredt med samfundsaktuelle problemstillinger med kontor i København, Stockholm og Kristiansand. Vi arbejder bredt med samfundsaktuelle problemstillinger og er specialiserede i at lave tværfaglige analyser, evalueringer og strategier for alt fra styrelser til internationale organisationer og civilsamfundsaktører. Vores opgaver dækker et bredt spænd af områder: det sociale område, uddannelse, arbejdsmarked, erhvervsfremmende indsatser og nordisk samarbejde er blot nogle af vores spidskompetencer.

Video: vores tidligere praktikanter om deres tid i Oxford Research.

Hvad indebærer det at være i praktik hos Oxford Research?

Som praktikant i Oxford Research vil du få rig mulighed for at prøve kræfter som analysekonsulent. Vi tilbyder:

 • Et skræddersyet praktikforløb hvor du får mulighed for at afprøve, udvikle og udfordre dine færdigheder fra studiet. Der er en stejl læringskurve, og du får tilknyttet en af vores konsulenter som mentor, der har fokus på din faglige og personlige udvikling. Du starter med et struktureret introprogram – og så løfter vi løbende barren for, hvad vi forventer, at du bidrager med.
 • Hands on erfaring med rollen som analysekonsulent. Du bliver en del af teamet på en række projekter, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med research, kvalitativ og kvantitativ dataindsamling og bidrage til udarbejdelse af rapporter, analyser og oplæg til vores kunder.
 • Indblik i forskellige politikområder og organisationer. Vores kunder spænder bredt, og vi arbejder både for EU, staten, kommuner, NGO’er og virksomheder. Som praktikant får du mulighed for at komme med til kundemøder på de projekter, du er tilknyttet, og du får derfor indsigt i en lang række forskellige organisationer. 
 • Arbejde med mening. Vores vision er ”knowledge for a better society” – og vi mener det! Vi stræber efter at levere solide analyser, der kan bidrage til en positiv udvikling i Danmark – hvad end det handler om indsatser for udsatte unge, ligestilling eller nye kompetencer i arbejdsstyrken.
 • En mulig karrierevej. Vi kan love dig, at du bliver klogere på jobbet som konsulent, og måske finder du også ud af, om det er det, du har lyst til at lave i fremtiden. I så fald kan det være, at du er heldig at blive ansat efterfølgende, da flere af vores nuværende og tidligere studenter og analytiker startede som praktikanter.

Derudover tilbyder vi en erkendtlighed på 3.000 kr./md. for dit arbejde i overensstemmelse med SU-loven, gratis frokost og god kaffe ad libitum. Arbejdet vil primært finde sted på vores kontor på Vesterbro. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Forløbet er som udgangspunkt fuld tid fra 14. august 2023 til 26. januar 2024, eller fleksibelt efter aftale.

Hvem søger vi?

Vi søger dig som

 • Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (f.eks. Sociologi, Statskundskab, Folkesundhedsvidenskab eller lign.) og er nysgerrig på at prøve arbejdet som konsulent
 • Har stor samfundsinteresse og kundskaber inden for et eller flere af de områder vi arbejder med
 • Er fortrolig med kvalitative og kvantitative metoder – eller er en haj til én af delene
 • Er dygtig til at udtrykke dig i både tale og skrift på dansk og engelsk
 • Kan arbejde selvstændigt med dataindsamling og analyse efter at først have fået vejledning
 • Er bekvem med at møde nye mennesker og tale foran mennesker
 • Har gode kundskaber i Excel og Office-pakken

Derudover er det en fordel, hvis du 

 • Har erfaring med metoder og vores faglige områder fra studiejob eller praktik
 • Har erfaring med at studere eller arbejde tværvidenskabeligt
 • Har erfaring med databehandling i fx. Excel, SurveyXact eller R
Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning (1 side), CV og universitetskarakterer til lfa@oxfordresearch.dk senest mandag den 27. marts 2023. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Fabricius på lfa@oxfordresearch.dk eller 31 47 88 20.