Hvordan sikrer man en socialt bæredygtig grøn omstilling i Norden? Hvordan yder man den bedste ambulante rådgivning til voldsudsatte? Og hvordan modner man markedet for sociale investeringer? Det er den slags spørgsmål, vi besvarer i Oxford Research – og lige nu søger vi fire dygtige praktikanter til vores praktikforløb, Oxford Skills, i foråret 2021.

Har du lyst til at være en del en international konsulentvirksomhed, der udarbejder analyser, evalueringer og strategier til samfundets beslutningstagere? I Oxford Research hjælper vi vores kunder til at gøre en forskel for den enkelte og for samfundet.

Som praktikant i Oxford Research kan du prøve kræfter som analysekonsulent med samfundsaktuelle projekter indenfor bl.a. social-, sundheds- og uddannelsesområdet samt erhvervs- og regionaludvikling og den grønne omstilling. Du bliver en del af en god arbejdsplads, hvor alle kender alle. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø – fagligt og socialt, og vi glæder os til at byde dig velkommen som en del af holdet.


Hvad kan vi tilbyde dig:

  • Hands on erfaring med rollen som analysekonsulent: Du bliver en del af teamet på en række projekter, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med research, kvalitativ og kvantitativ dataindsamling og bidrage til udarbejdelse af rapporter, analyser og oplæg til vores kunder.
  • Indblik i forskellige politikområder og organisationer: Vores kunder spænder bredt, og vi arbejder både for EU, staten, kommuner, NGO’er og virksomheder. Som praktikant er du med på kundemøder på de projekter, du er tilknyttet, og du får derfor indsigt i en lang række forskellige organisationer.
  • Et skræddersyet praktikforløb: Som en del af Oxford Skills får du mulighed for at afprøve, udvikle og udfordre dine færdigheder fra studiet. Der er en stejl læringskurve, og du får tilknyttet en af vores dygtige konsulenter som mentor, der løbende har fokus på din faglige og personlige udvikling. Du starter med et struktureret introprogram, så du er klædt på til at tage ansvar på de projekter, du er tilknyttet – og vi løfter løbende barren for, hvad vi forventer, at du bidrager med.
  • Arbejde med mening: Vores vision er ”knowledge for a better society” – og vi mener det! Vi stræber efter at levere solide analyser, der kan bidrage til en positiv udvikling i Danmark – hvad end det handler om indsatser for udsatte unge, ligestilling eller nye kompetencer i arbejdsstyrken.


Derudover tilbyder vi en erkendtlighed på 3.000 kr./md. for dit arbejde (i overensstemmelse med SU-loven), gratis frokost og god kaffe ad libitum.
Vi forventer, at du:

  • Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (fx sociologi, statskundskab, folkesundhedsvidenskab eller lign.).
  • Er fortrolig med kvalitative og kvantitative metoder – eller er en haj til en af delene.
  • Kan arbejde teambaseret med research og analyse.
  • Er nysgerrig og engageret – både i det faglige arbejde og i arbejdspladsens sociale liv.
  • Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med databehandling i fx Excel, SurveyXact eller SPSS.

Praktisk: Arbejdssted: Vesterbrogade 149, 1620 København. Den ugentlige ansættelsestid er 37 timer. Forventet ansættelsesperiode: 1 februar 2021 – 30. juni 2021 eller fleksibelt efter aftale.

Frist: Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og vi ansætter, så snart vi finder de rette – så skynd dig at få ansøgningen afsted! Ansøgning og CV bedes mailet til: office@oxfordresearch.dk
Emnefeltet skal indeholde titlen: ”Praktikant til Oxford Skills”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Her kan du læse om vores nuværende praktikanters overvejelser om og forventninger til deres tid i Oxford Research