Hvad er effekterne af fædres brug af forældreorlov? Kan standarder fremme den grønne omstilling? Og hvad er årsagen til den lave aktivitet for efter- og videreuddannelse af arbejdsstyrken? Det er den slags spørgsmål, vi besvarer i Oxford Research – og lige nu søger vi fire dygtige praktikanter til vores praktikforløb, Oxford Skills i efterårssemestret 2020.

Oxford Research er en international konsulentvirksomhed, der udarbejder analyser, evalueringer og strategier til samfundets beslutningstagere. Hos os kan du bl.a. prøve kræfter med social-, sundheds- og uddannelsespolitik, erhvervs- og innovationspolitik samt indsatser i civilsamfundet.

Hvad kan vi tilbyde dig:

  • Et skræddersyet praktikforløb: Som en del af Oxford Skills får du mulighed for at afprøve, udvikle og udfordre dine færdigheder fra studiet. Du får tilknyttet en af vores dygtige konsulenter som mentor, der løbende har fokus på din faglige og personlige udvikling. Du starter med et struktureret introprogram, så du er klædt på til at tage ansvar på de projekter, du er tilknyttet – og vi løfter løbende barren for, hvad vi forventer, at du bidrager med.
  • Hands on erfaring med rollen som analysekonsulent: Du bliver en del af teamet på en række projekter, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med research, kvalitativ og kvantitativ dataindsamling og bidrage til udarbejdelse af rapporter, analyser og oplæg til vores kunder.
  • Indblik i forskellige politikområder og organisationer: Vores kunder spænder bredt, og vi arbejder både for EU, staten, kommuner, NGO’er og virksomheder. Som praktikant er du med på kundemøder på de projekter, du er tilknyttet, og du får derfor indsigt i en lang række forskellige organisationer.
  • Arbejde med mening: Vores vision er ”knowledge for a better society” – og vi mener det! Vi stræber efter at levere solide analyser, der kan bidrage til en positiv udvikling i Danmark – hvad end det handler om indsatser for udsatte unge, bedre arbejdsmiljø eller nye kompetencer i arbejdsstyrken.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor alle kender alle. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø – fagligt og socialt, og glæder os til at byde dig velkommen som en del af holdet.

Derudover tilbyder vi en erkendtlighed på 3.000 kr./md. for dit arbejde (i overensstemmelse med SU-loven), gratis frokost og god kaffe ad libitum.

Vi forventer, at du:

  • Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (fx sociologi, statskundskab, folkesundhedsvidenskab eller lign.)
  • Er fortrolig med kvalitative og kvantitative metoder – eller er en haj til en af delene
  • Kan arbejde teambaseret med research og analyse
  • Er nysgerrig og engageret – både i det faglige arbejde og i arbejdspladsens sociale liv

Praktiksted: Falkoner Alle 20, Frederiksberg. Den ugentlige ansættelsestid er 37 timer. Forventet ansættelsesperiode: 17. august 2020 – 31. januar 2021 eller fleksibelt efter aftale.

Frist: Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og vi ansætter, så snart vi finder de rette – så skynd dig at få ansøgningen afsted! Ansøgning og CV bedes mailet til office@oxfordresearch.dk. Emnefeltet skal indeholde titlen: ”Praktikant til Oxford Skills”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: