Vi søger dygtige studerende, der har lyst til at blive en del af vores praktikprogram, og har lyst til at bidrage til vores vision: ”Knowledge for a better society”. Hvis du har en bachelorgrad, kendskab til kvantitative og kvalitative metoder og ønsker dig et spændende og lærerigt praktikophold, hvor du samtidig har det sjovt, så er Oxford Research stedet for dig.

Praktikant hos Oxford Research:

Oxford Research er en international konsulentvirksomhed, der udarbejder analyser, evalueringer og strategier til samfundets beslutningstagere. Vi beskæftiger os med velfærdsområderne samt erhvervs‐ og regionaludvikling. Vi søger fire praktikanter, som bliver tilknyttet begge områder alt efter interesser og sammensætningen af praktikantteamet.

Som praktikant vil du blive en del af teamet på en række projekter, hvor du bl.a. vil beskæftige dig med research, kvalitativ og kvantitativ dataindsamling, samt bidrage til udarbejdelse af rapporter, analyser og oplæg til vores kunder. Du kommer også med på rejser og kundemøder, og deltager naturligvis i alle vores sociale arrangementer.

Vi forventer, at du:

  • Har en bachelorgrad og gerne relevant erfaring fra et studiejob.
  • Er fortrolig med kvalitative og kvantitative metoder, eller er en haj til en af delene.
  • Har kendskab til og interesse for minimum et af vores to fokusområder.
  • Kan arbejde team‐baseret med research og analyse.
  • Er god til mundtlig og skriftlig formidling.
  • Er nysgerrig og bidrager til arbejdsglæde.

Vi kan til gengæld tilbyde et indholdsrigt praktikforløb i en internationalt orienteret konsulentvirksomhed med gode muligheder for faglig udvikling. Vi har mange års erfaring med at have praktikanter, og vi vægter din læring højt. Derfor starter du som en del af vores praktikprogram sammen med tre andre praktikanter med et fælles introforløb, der skal klæde dig på til arbejdet i en konsulentvirksomhed. Du får også tilknyttet en personlig mentor blandt en af vores fastansatte konsulenter. Desuden kan vi tilbyde et åbent arbejdsmiljø, hvor vi deler viden, lærer af hinanden og lægger vægt på udvikling, teamwork og kollegial omsorg og samvær. Vi får rigtig god feedback på vores praktikforløb, og mange af vores praktikanter bliver efter endt praktikforløb i virksomheden som researcher eller fastansat konsulent.

Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området.

Erhvervs- og regionalområdet

Har du interesse for erhvervs- og innovationspolitik, arbejdskraft- og kompetenceområdet eller by- og landdistriktsudvikling, kan du komme til at bidrage aktivt hertil som praktikant med opgaver på erhvervs- og regionalområdet.

Velfærdsområdet

Som praktikant med opgaver på velfærdsområdet kan du komme til at arbejde med et bredt spektrum af social-, sundheds-, arbejdsmarkeds‐, uddannelses‐, og integrationspolitik.

Arbejdssted: Falkoner Alle 20, Frederiksberg

Den ugentlige ansættelsestid er 37 timer. Forventet ansættelsesperiode: 3. februar 2020 – 30. juni 2020 eller fleksibelt efter aftale i forhold til dine studie‐ eller rejseplaner.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Ansøgning og CV bedes mailet til office@oxfordresearch.dk senest 19. december 2019, men du er meget velkommen til at søge inden, da vi evt. afholder ansættelsessamtaler løbende. Emnefeltet skal indeholde titlen: ”Praktikant i Oxford Research”.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside, hvor der er interviews med nuværende og tidligere praktikanter.

Her kan du læse mere om hvad tidligere praktikanter har haft af forventninger til praktikforløbet

Her kan du læse, hvad de synes, de har fået ud af det